Concurs Social
Mensual

El concurs mensual pretén posar a prova la tècnica fotogràfica dels socis en base als temes proposats durant l’any. Es tracta més aviat d’un repte personal que d’una competició pròpiament dita, que ens permet combinar tècnica i creativitat, contrastant les nostres obres amb les d’altres companys i així anar millorant com a fotògrafs.

La primera edició del concurs se celebrà el 1955 i és l’activitat en què més socis participen, així com bona ocasió per a l’intercanvi d’opinions i l’aprenentatge fotogràfic.

Els veredictes són públics i, juntament amb els comentaris posteriors, permeten debatre i contrastar opinions sobre els diferents aspectes a tenir en compte en una fotografia, procurant que tot plegat tingui un caire didàctic i profitós.

Concurs Social Mensual 2022

Arran de la durada de la situació sanitària derivada de la Covid19, en endavant el concurs social mensual serà en format digital (llevat de la convocatòria del mes de desembre, en què també s’hauran de presentar impreses les fotos a concurs).

Aquí trobareu les bases i el calendari de temes per a aquest any.

Voleu participar?

Envieu-nos els vostres arxius en jpeg amb els formats habituals, a l’adreça: concursos@cameraclubsabadell.cat o fent servir el següent formulari.

  El nom*

  El correu electrònic*

  Per al concurs:

  Afegeix el teu arxiu*

  (si és més d'una imatge, envia un arxiu comprimit)

  Vols afegir algun comentari? (opcional)

  Responsable: Càmera Club Sabadell. Finalitat: Les dades que et demanem són les mínimes necessàries per poder respondre a les consultes que realitzes. Legitimació: Acceptació expressa de la política de privacitat. Destinataris: No cedirem mai les teves dades a tercers, excepte per obligació legal. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació. Informació addicional: Pots consultar la informació detallada en aquest enllaç.

  El veredicte anirà a càrrec del jurat a la seu de Càmera Club el dilluns següent al termini de lliurament de fotografies, i en funció de la situació sanitària.

  Podreu consultar-ne els resultats en aquesta mateixa pàgina.

  Esperem la vostra participació!

  Visita les nostres galeries

  Desplaça cap amunt