Notes legals

Identificació del titular del web
  • Denominació Social: Càmera Club Sabadell
  • CIF: G58715178
  • Domicili Social: C/ Sant Joan 20-22 CP 08202 Sabadell
  • Adreça electrònica: ccs@cameraclubsabadell.cat
  • Telèfon: 650900028
Objecte

El present avís legal regula l’ús i la utilització del lloc web https://cameraclubsabadell.cat, del qual és titular el Sr. Daniel Graell Gil (a partir d’ara, CÀMERA CLUB SABADELL). La navegació per la pàgina web de CÀMERA CLUB SABADELL atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

Usuaris

L’accés i/o ús d’aquest portal de CÀMERA CLUB SABADELL creador del lloc atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

Ús del portal

https://cameraclubsabadell.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (d’ara endavant, “els continguts”) a Internet pertanyents a CÀMERA CLUB SABADELL o als seus llicenciats als quals l’usuari pot tenir accés. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

Protecció de dades

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades personals seran incorporades i tractades en els nostres fitxers, el responsable dels quals és CÀMERA CLUB SABADELL. La finalitat del tractament de les dades és gestionar de manera adequada la relació amb els usuaris del lloc web. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ccs@cameraclubsabadell.cat.

Propietat intel·lectual i industrial

CÀMERA CLUB SABADELL per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de CÀMERA CLUB SABADELL o bé dels seus llicenciats.

Desplaça cap amunt